Biathlon.fi harrastamisen verkkosivut uudistuneet

     Lauri Elo   Uutiset  

Uusia harrastajia ampumahiihtoon

Vuosi 2024 on ampumahiihdon seuratoiminnan teemavuosi. Tavoitteemme on lisätä harrastamisen määrää sekä seura- ja aluetoiminnan aktiivisuutta. Yhteinen viestintä liitto- ja seuratasolla on uuden harrastuksen löytymisen kannalta erittäin tärkeää. Konkreettisena tukena olemme laatineet seurojen avuksi monipuolisen viestintämateriaalin.

Verkkosivu-uudistus – tehdyt toimenpiteet

Olemme uudistaneet verkkosivujemme harrastaminen-osion, tarkoituksenamme auttaa ampumahiihtoharrastuksesta kiinnostuneita ihmisiä ja madaltaa lajin aloittamiskynnystä. Uudistettuihin sivuihin pääsee tutustumaan tästä linkistä

Seurojen kannalta keskeisin uudistus on ampumahiihtokartta, josta löytyy maantieteellisesti sijoiteltuina ampumahiihtoliiton jäsenseuroja. Halumme on lisätä karttaan mahdollisimman monta seuraa, jotta uudet potentiaaliset harrastajat voivat mahdollisimman helposti löytää itseään lähimmän mahdollisuuden harrastaa. Tavoitteena on palvella paremmin heitä, joilta löytyy halua kokeilla lajia ja toivon mukaan myöhemmin myös aloittaa ampumahiihdon säännöllisempi harrastaminen.

Eikö seuraa löydy kartalta? –Seuralta tarvittavat toimenpiteet

Jotta voimme lisätä seuranne kartalle, tulee seuran nettisivuilta löytyä lajin kokeilemista tai harrastamista pohtivalle riittävät tiedot. Sisältö seuran verkkosivuilla on vapaamuotoinen, mutta sieltä tulee löytyä vähintään seuraavat tiedot: 

  • Sivuilta tulee löytyä yhteyshenkilö / yhteystiedot, joihin uusi harrastaja voi olla yhteydessä
  • Seuran järjestämien harjoitusten ja/tai tapahtuman kuvaus 
  • Kenelle toimintaa on tarjolla
  • Harjoitusten/tapahtuman aika ja paikka
  • Hinta
  • Tarvittavat varusteet
  • Ohjeet ilmoittautumista varten

Kun tarvittavat tiedot löytyvät nettisivuiltanne, pyydämme että ilmoitatte meille asiasta (Surveypal-in kautta) tai sähköpostitse, jotta saamme myös teidän seuranne ajantasaiset tiedot harrastajaa varten päivitettyä kartallemme!

Olemme lisänneet jo oma-aloitteisesti osan seuroista kartalle. Mikäli tiedoissa on tarkennettavaa tai poistettavaa, olettehan yhteydessä office@biathlon.fi

Viestintämateriaalit

Mikäli tarvitsette valmiita pohjia verkkosivuillenne, seuran sosiaaliseen mediaan tai muuhun viestintäänne harrastamista koskien niin seuroja varten päivitetystä materiaalipankistamme löytyy käteviä valmiita pohjia, jotka ovat vapaasti hyödynnettävissänne. 

Myös kaikki palaute ja kehitysideat sen suhteen, miten voisimme entistä paremmin auttaa potentiaalisia uusi harrastajia ja ampumahiihtoseuroja löytämään toisensa, ovat tervetulleita!